Alex Murphy osoitti olevansa valmis vuoteen 2022, kun hän iski taululle kovat pisteet Japanissa. Murphy upotti peräti 38 pistettä johdattaessaan Fukushima Firebondsin voittoon.

Japanin B2-liigassa Murphyn veljesten Fukushima Firebonds vieraili Tokiossa ja nappasi tuliaisina kaksi voittoa Earthfriends Tokio Z:sta.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Alex Murphy oli jo lämpimänä heittäen 20 pistettä keräten lisäksi viisi levypalloa, kolme syöttöä, riiston ja torjunnan. Erikille merkittiin sen sijaan yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa ja syöttö. Firebonds vei pelin nimiinsä 87-77 (37-46).
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Alex syttyi sitten ilmiliekkeihin upottamalla peräti 38 pistettä. Hän heitti pelitilanneheitoistaan 14 sisään 19 yrityksestä. Lisäksi hän tilastoi kahdeksan levypalloa ja syötön 90-83 (45-43) päättyneessä ottelussa. Erik saalisti kaksi pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon käskyttämän Baskets Bonnin yhdeksän ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseen veljesten edellisseuran Merlins Crailsheimin käsittelyssä. Merlins vei ottelun nimiinsä 81-76 (37-47). Tappiosta huolimatta Bonn on edelleen sarjan piikkipaikalla.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Aatu Kivimäki lähenteli tupla-tuplaa 12 pisteen ja yhdeksän syötön saldolla, kun Tigers Tübingen voitti Gladiators Trierin 89-76 (46-40). Kivimäki sai tililleen myös kaksi levypalloa ja riiston. Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot