Dallas Mavericks kunnioitti saksalaislegendaansa Dirk Nowitzkia viime yönä nostamalla hänen paitansa kattoon. Brooklynin rokottamaton Kyrie Irving sen sijaan teki paluun tositoimiin viime yönä.

Dallasin juhlat jatkuivat myös kentällä, kun se onnistui kukistamaan Golden Staten. Stephen Curry (14/9) kärsi kylmästä heittopäivästä ja Dallas käytti sen hyväkseen Luka Doncicin (26/7/8) johdolla.

Alkukauden sivussa ollut Kyrie Irving palasi viime yönä tositoimiin, kun Brooklyn kohtasi Indianan. Irving oli heti avausviisikossa heittäen 22 pistettä. Brooklynin tähti oli kuitenkin 39 pistettä pussittanut Kevin Durant. Irving on Brooklynin mukana osa-aikaisesti, sillä New Yorkin osavaltioiden koronasäännösten mukaan hän ei saa osallistua sisätiloissa tapahtuviin yleisötapahtumiin rokottamattomana. Näin ollen hänet nähdään mukana vain joissain vieraspeleissä.

Durantin lisäksi kätensä sai viime yönä kuumaksi Bojan Bogdanovic (36/13), joka johdatti Utahin voittoon Denveristä Nikola Jokicin (26/21/11) tripla-tuplasta huolimatta. Pascal Siakam (33) siivitti Toronton voittoon Milwaukeesta ja Charlotte pommitti Detroitin kumoon Kelly Oubren (32) upottaessa kolmen pisteen viivan takaa peräti yhdeksän heittoa.

Joel Embiid (31) oli Philadelphian ykkösnimi Orlando-voitossa ja Houston yllätti Washingtonin vieraskentällä. Jaylen Brownin 30 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bostonille, kun San Antonio otti niukan vierasvoiton. Atlanta pelasi ilman tähtipelaajaansa Trae Youngia, mutta Kevin Huerter (25/11) otti joukkueen reppuselkään Sacramentoa vastaan De’Aaron Foxin (30) urotöistä huolimatta. Voittoihin ylsivät myös Minnesota ja Miami.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Detroit 140-111
Orlando-Philadelphia 106-116
Washington-Houston 111-114
Boston-San Antonio 97-99
Indiana-Brooklyn 121-129
Dallas-Golden State 99-82
Milwaukee-Toronto 111-117
Minnesota-Oklahoma City 98-90
Denver-Utah 109-115
Portland-Miami 109-115
Sacramento-Atlanta 102-108