Suomen Koripalloliitto on nimittänyt Korisliigan kaupalliseksi johtajaksi mittavan uran urheilumarkkinoinnin ja -myynnin johtotehtävissä toimineen Hans-Peter ”Hasse” Kallströmin, 65. Hän aloittaa tehtävässä helmikuun alussa.

Kallströmillä on vankka kokemus urheilubisneksestä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Veikkausliigan markkinointijohtajana, Sponsor Insight Finlandin myyntijohtajana ja FC Lahden toimitusjohtajana sekä markkinointi- ja viestintäjohtajana.

Syksystä asti Kallström on vastannut Korisliigassa pelaavan KTP Basketin yritysmyynnistä ja uusasiakashankinnasta.

– On upeaa saada Kallströmin kaltainen meritoitunut ammattilainen vastaamaan Korisliigan myynnistä. Arvostamme suuresti hänen mittavaa uraansa suomalaisessa urheilubisneksessä ja uskon, että siitä on valtavasti etua tässä Korisliigan uudessa työtehtävässä, kommentoi Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara Koripalloliiton verkkosivuilla.

Kallströmin tärkeimmät tehtävät uudessa tehtävänkuvassa ovat Korisliigan myynnin kehittämisestä ja palvelullistamisesta vastaaminen sekä tuotteiden ja palveluiden myyminen. Kallström aloittaa tehtävässään helmikuun alussa.

– Olen todella innostunut ja motivoitunut saadessani tilaisuuden osallistua suomalaisen huippukoriksen kehittämiseen. Uskon, että yhteistyössä Korisliigaseurojen kanssa saamme hyvän ja toimivan kokonaisuuden Korisliigan kehittämistyöhön.