NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers nappasi neljännen peräkkäisen voittonsa, kun Cavs voitti Oklahoma City Thunderin 107-102 (46-56). Markkanen säkitti 12 pistettä ja naulasi 11,4 sekuntia ennen loppusummeria kolmosen, joka sinetöi Clevelandin voiton.

Cavaliers ajautui pahimmillaan 18 pisteen päähän Thunderista, mutta Cleveland kiri kolmannella jaksolla iskuetäisyydelle ja päätösneljänneksellä ohitse.

Thunder oli vielä viimeisellä minuutilla pisteen päässä, mutta 11,4 sekuntia ennen loppusummeria Markkanen upotti kolmosen, jolla ero venyi neljään. Thunderin kavennusyritys meni ohitse ja Jarrett Allen upotti loppulukemat heittämällä ensimmäisen kahdesta vapaaheitostaan sisään.

Markkanen pelasi vähän alle 32 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 12 pistettä, viisi levypalloa, yhden syötön ja peräti neljä riistoa. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 4/10, joista kolmoset 2/6. Vapaaheitot hän osui kaksi kahdesta.

Ottelun sankari oli kuitenkin Cavaliersin Darius Garland, joka upotti 27 pistettä ja jakoi hurjat 18 koriin johtanutta syöttöä. Evan Mobley (20/5), Jarrett Allen (13/13) ja Kevin Love (13/2) ylsivät Cavaliersilta Markkasen ja Garlandin lisäksi kaksinumeroisille pistelukemille.

Thunderin pistekaksikko oli Shai Gilgeous-Alexander (21/4/7 syöttöä) ja Darius Bazley (17/7).

NBA

@NBA
Darius Garland's career-high and NBA season-high tying 18TH ASSIST sets up Lauri Markkanen to seal the @cavs 18-point comeback!

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Nikola Jokicin tripla-tupla (17/12/13) ja Bones Hylandin (27/10) tehoilta olivat liikaa Lakersille, kun Denver kuittasi voiton. Chicago hävisi kolmannen peräkkäisen ottelunsa, kun Boston otti niukan voiton.

Pascal Siakam (30/10/10) oli Toronton sankari joukkueen voittaessa Milwaukeen Giannis Antetokounmpon (30) vahvasta pelistä huolimatta. Joel Embiid (32/12) oli jälleen Philadelphian ykkösnimi Miami-voitossa, ja James Harden (27/8/15) heilutti tällä kertaa Brooklynin tahtipuikkoa, kun Nets voitti New Orleansia. RJ Barrett (26) ja Julius Randle (24) oli New Yorkin voiton takuumiehiä Atlanta-voitossa. Voittoihin ylsivät myös Portland, San Antonio ja Dallas.

NBA:n viime yön tulokset:
Milwaukee-Toronto 96-103
Washington-Portland 110-115
Atlanta-New York 108-117
Brooklyn-New Orleans 120-105
Miami-Philadelphia 98-109
Oklahoma City-Cleveland 102-109
Boston-Chicago 114-112