Lauri Markkanen loisti ratkaisuhetkillä Clevelandin ottaessa kovan voiton

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen Cleveland otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa viime yönä kaadettuaan tiukkojen vaiheiden jälkeen Brooklyn Netsin 114-107. Markkanen oli ratkaisuhetkillä tärkeä lenkki joukkueen voitossa.

Markkanen pussitti ison kolmen pisteen heiton ottelun loppupuolella nostaen joukkueensa johtoon, joka piti lopulta päätössummeriin saakka. Suurin huomio kiinnittyi kuitenkin loppuhetkillä Markkasen puolustustyöskentelyyn.

Brooklynillä oli mahdollisuus nousta tasoihin kolmen pisteen heitolla 20 sekuntia ennen loppua, mutta Markkasen erinomainen puolustus jätti James Hardenin (22/7/10) aseettomaksi. Harden joutui antamaan vaikean syötön Kyrie Irvingille (27/7/9) ja Isaac Okoro katkaisi passin ja sinetöi Cavsin voiton.

Jos et nä upotusta, voit katsoa sen täältä.

Markkanen heitti ottelussa 14 pistettä ja otti kuusi levypalloa. Clevelandin paras pistemies oli Darius Garland (22/6/12). Viidennellä peräkkäisellä voitolla Cleveland nousi itäisessä konferenssissa jo neljänneksi ja on vain 1,5 voiton päässä Chicagosta ja Miamista.

Martin Luther Kingin muistopäivänä NBA:ssa pelattiin runsaasti pelejä ja Chicago hävisi jo neljännen kerran peräkkäin, kun huippuvireinen Memphis kuittasi voiton 25 pistettä heittäneiden Ja Morantin ja Desmond Banen johdolla. Miami nousi jakamaan itäisen konferenssin kärkipaikkaa voitettuaan Toronton.

Lakers onnistui kampeamaan LeBron Jamesin (25) siivittämänä voiton Utahista ja Trae Young (30/4/11) oli Atlantan sankari, kun se voitti Milwaukeen Khris Middletonin (34/7) ja Giannis Antetokounmpon (27) vahvasta pelistä huolimatta.

Devin Booker yltyi 48 pisteen ilotulitukseen Phoenixin murjoessa San Antonion ja Luka Doncicin tripla-tupla (20/11/12) siivitti Dallasin voittoon Oklahoma Citystä. Shai Gilgeous-Alexanderin (34) vahva iltapuhde jäi OKC:lle laihaksi lohduksi. Boston kukisti New Orleansin ja Miles Bridges (38/12) tykitti Charlotten voittoon New Yorkista. Joel Embiidin (32/8) pisteet eivät kantaneet Philadelphiaa voittoon Washingtonin jyrätessä laajalla rintamalla voittoon. Nicolas Batum (32) ja Reggie Jackson (26) olivat iskussa Clippersin voittaessa Indianan ja Jusuf Nurkic (21/22) oli Orlandolle liian kova pideltävä Portlandin napatessa voiton.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-New Orleans 104-92
New York-Charlotte 87-97
Washington-Philadelphia 117-98
Cleveland-Brooklyn 114-107
Memphis-Chicago 119-106
Clippers-Indiana 139-133
Atlanta-Milwaukee 121-114
Orlando-Portland 88-98
Miami-Toronto 104-99
Dallas-Oklahoma City 104-102
San Antonio-Phoenix 107-121
Lakers-Utah 101-95


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.