Suomalaispelaajat kovassa iskussa Euroopan kentillä

© Kuva: fiba.com

Sasu Salinin 20 pistettä eivät riittäneet viemään Teneriffaa vielä jatkoon Mestarien liigan Play-In -kierroksella. Mikael Jantusen Oostende sen sijaan piti jatkotoiveensa elossa tasoittamalla otteluvoitot Igokeaa vastaan.

Teneriffa ei pystynyt nappaamaan toista voittoaan turkkilaisesta Karsiyakasta, kun se taipui vieraskentällä 80-88 (44-39). Salin oli koko ottelun pistetykki heittämällä 20 pistettä. Lisäksi hän kaunisteli tilastojaan kolmella levypallolla, kolmella syötöllä ja riistolla. Emir Sulejmanovic kasasi kaksi pistettä, levypallon ja riiston. Joukkueiden välinen kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan torstaina.
Ottelutilastot

Oostende oli sen sijaan selkä seinää vasten hävittyään ensimmäisen ottelunsa Igokeaa vastaan. Belgialaisjoukkue ei jättänyt mitään sattuman varaan toisessa ottelussa ottamalla selvän 85-64 (50-24). Jantunen saalisti kaksi pistettä, kuusi levypalloa ja syötön. Igokea ja Oostende pelaavat kolmannen ottelun torstaina.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Manresan loistokausi jatkui 104-84 (54-56)-voitolla Obradoirosta. Elias Valtonen oli jälleen Manresan parhaimmistoa 10 pisteen, kahden levypallon ja kahden riiston tilastoilla. Lisäksi Valtosen plusmiinustilasto oli 22 plussan puolella, joka oli joukkueen toiseksi paras lukema. Manresa kipusi sarjassa jo kolmanneksi. Samalla Manresa sinetöi paikan Copa del Rey –turnaukseen 18 vuoden tauon jälkeen.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Pitesti nousi kovalla toisen puoliajan esityksellä 82-66 (31-37)-voittoon Mierurea Ciucista. Ilari Seppälän iltapuhde käsitti kuusi pistettä, yhden levypallon, syötön ja kaksi riistoa. Pitesti jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Hollannin cupissa Edon Maxhuni oli Heroes Den Boschin paras pistemies, kun Heroes eteni välieriin voitettuaan Den Helder Sunsin 88-47 (45-24). Maxhuni heitti 16 pistettä, antoi neljä syöttöä ja riisti peräti viidesti. Heroes voitti Sunsin yhteistuloksella 168-110.
Ottelusta ei ole saatavilla tilastoja.

Islannin liigassa Shawn Hopkins heitti 13 pistettä, mutta se ei riittänyt voittoon Stjarnanin hävitessä IR:lle 77-88 (38-45). Hopkins kahmi myös neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.