Naisten Korisliigassa pelattiin perjantaina yksi ottelu. Siinä sarjakärki PeKa voitti sarjassa viimeisenä olevan Pyrinnön 95-51.

Joukkueiden tasoero tuli esiin heti alusta alkaen. PeKa dominoi molemmissa päissä. Ensimmäisellä puoliajalla Lotta Vehka-aho esitti huikeita otteita ja upotti 11 pistettä. Hänen johdollaan PeKa pääsi puoliajalle johdossa 54-24. Pyrintö piristyi kolmannella jaksolla ja onnistui kaventamaan eron kolmella pisteellä. PeKa oli päätösjaksolla kuitenkin jälleen kovempi. Lopulta se nappasi voiton selvästi 95-51.

Zykera Rice teki tupla-tuplan alle 20 minuutissa. Hänelle merkittiin 21 pistettä ja kymmenen levypalloa. Vehka-aho upotti lopulta 18 pistettä. Anni Jämsä teki Pyrinnölle 15 pistettä.