ToPo emännöi perjantain ainoassa ottelussa paikallisvastustaja HBA-Märskyä. Kotijoukkue otti kauden viidennen voittonsa Märskystä Naisten Korisliigassa 72-63.

Avauspuoliaika oli tasainen. Molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä, mutta puoliajalle mentiin vierasjohdossa 33-31.

ToPo terästäytyi kolmannella jaksolla. Se pelasi hyvin etenkin puolustuspäässä ja nappasi johtoaseman itselleen. Viimeiselle tauolle mentiin kotijoukkueen viiden pisteen johdossa.

Kotijoukkue piti johtoasemastaan kiinni loppuun asti vaikka Märsky laittoikin hyvin kampoihin. ToPo vei sarjapisteet 72-63 ja on sarjassa toisena. HBA on neljännellä sijalla.

Erika Davenport pussitti 20 pistettä ja keräsi yhdeksän levypalloa. Gabriela Bronsonille kirjattiin 13 pistettä ja kahdeksan levypalloa. Janette Aarnio säkitti HBA:lle 16 pistettä.