Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa KTP-Basket päihitti kotonaan Kouvot.

KTP-Basket oli sunnuntaina selvästi Kouvoja vahvempi, vaikka vastustaja pitääkin miesten Korisliigassa koko sarjataulukon toista sijaa. KTP puolestaan nousi voiton ansiosta tasapisteisiin Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan kanssa, mutta pitää muiden ratkaisevien tekijöiden vuoksi viidettä sijaa kummankin perässä. Illan ottelun loppunumeroiksi kirjattiin 103–85.

Illan sankari oli jälleen kerran laituri Remu Raitanen, joka upotti kiitettävillä osumaprosenteilla 22 pistettä ja keräsi 14 levypalloa, joista viisi tuli hyökkäyspäässä. Hänen vahvimpana aisaparinaan nähtiin Urald King, joka tilastoi 26 pistettä ja 13 levypalloa.

Kouvojen vahvimmat lenkit tappio-ottelussa olivat 21 pistettä ja kuusi levypalloa merkkauttanut Amir Hinton ja 19 pistettä ja kahdeksan levypalloa pinoon lisännyt Hannes Pöllä. Pelinjohtaja Tuomas Hirvonen jäi kolmeen pisteeseen ja neljään koriin johtavaan syöttöön.