Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat keskiviikkona Kauhajoki ja Salon Vilpas. Alemmassa puolestaan Bisons Loimaa ja Kobrat.

Bisons Loimaa vahvisti jalansijaansa miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa, kun se voitti ottelunsa BC Nokiaa vastaan 90–71. Bisons yrittää parhaillaan välttää sarjajumbon ja putoajan paikan kaikin keinoin, ja tämäniltainen ottelu oli siihen oleellinen askel – varsinkin, kun ainoana perässä tuleva Korihait hävisi samaan aikaan omansa.

Loimaalaisseuran sankarinviittaa kantoi ottelussa Thomas Vehmanen, joka paukutti tauluun 20 pistettä ja jakoi ohessa neljä koriin johtavaa syöttöä. Penkiltä peliin tullut takamies osui niin läheltä kuin kaukaakin erinomaisella tarkkuudella. Joukkuetoveri Zach Thomas keräsi 18 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Nokian puolella hienoja esityksiä nähtiin Steven Haneylta, joka tilastoi 24 pistettä ja kahdeksan levypalloa, sekä Arnaldo Torolta, jolle merkittiin 11 pistettä ja 15 levypalloa.

Nokia on Korisliigan sarjataulukossa parhaillaan sijalla seitsemän eli alemman jatkosarjan korkeimmalla sijalla.

Toisessa alemman jatkosarjan ottelussa Korihait taipui kotikentällään Kobrille 93–98. Kobrat on sarjataulukon kymmenes joukkue, kun taas Korihait pitää parhaillaan viimeistä sijaa.

Voiton lapualaisille varmistivat Stokley Chaffee Jr, joka tilastoi 18 pistettä ja kymmenen levypalloa, sekä Christian Lutete IV, joka keräsi 25 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Korihaiden tirehtööristä sen sijaan ei ottelussa ollut kysymystäkään. Bojan Sarcevic tilastoi joukkueensa korkeimman lukeman niin pisteissä, levypalloissa kuin syötöissäkin – 21, yhdeksän ja seitsemän.

Ylemmässä jatkosarjassa, jossa mestarisuosikit ratkovat playoff-sijoituksiaan, Kauhajoki otti kovan voiton. Ottelu Tampereen Pyrintöä vastaan oli ison osan ajasta vahvasti kotijoukkue Pyrinnön hallussa, mutta lopulta isännät kuitenkin taipuivat 77–82. Pyrinnön viimeinen selkeä tasoitusmahdollisuus kaatui askelrikkeeseen, ja viimeiset kriittiset pisteet ratkottiin vapaaheittotilanteissa.

Kauhajoen ehdoton korikuningas oli Lee Skinner, joka teki ottelussa peräti 35 pistettä. Ohessa näppeihin tarttui 13 levypalloa.

Pyrinnön puolella isoin saldo, 20 pistettä, merkittiin Ish Smithille.

Salon Vilpas lunasti nyt itselleen koko sarjataulukon kolmannen sijan voittamalla KTP-Basketin 85–76. Hävinnyt KTP jäi toistaiseksi kahdella sarjapisteellä sen taakse sijalle neljä.

Vilppaan kovin korintekijä oli Brian Fobbs, joka takoi 22 pistettä ja syötti ohessa kuudesti. Joukkuetoveri Bryan Griffin lisäsi pakkaan 16 pistettä ja 16 levypalloa.

KTP:n Roydell Brown teki joukkueensa korkeimman pistemäärän, 21. Hallitseva Kuukauden Valopilkku Remu Raitanen sai aikaan 19 pistettä ja seitsemän levypallomerkintää.