Sofia Pelanderin erinomaiset otteet viime aikoina saivat jatkoa myös alkuviikolla Herner TC:n voitossa. Awak Kuierin kova tupla-tupla ei sen sijaan kantanut voittoon Italiassa.

Pelander heitti 12 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa HTC:n voittaessa Eisvögel Freiburgin 75-59 (36-29). Pelander täydensi tilastojaan lisäksi syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis otti tärkeän voiton kaataessaan Hannoverin 64-59 (34-36). Äijänen saalisti 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja torjunnan.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen taipui niukasti Panthers Osnabrückille 57-62 (28-20). Pounds oli joukkueen parhaimpia pistenaisia 11 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla.

Herner on sarjassa tukevasti kolmantena, mutta Royals ja Angels käyvät tiukkaa taistelua viimeisestä pudotuspelipaikasta. Royals kiilasi kahdeksanneksi Angelsin ollessa yhdeksäs.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Awak Kuierin 23 pisteen ja 12 levypallon tupla-tupla jäi ilman palkintoa, kun Ragusa hävisi kotikentällään hieman yllättäen Bronille 71-74 (32-44). Kuier tilastoi myös yhden torjunnan. Ragusa on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalon PAOK palasi voittojen tielle kaatamalla Lefkadasin 69-65 (34-32). Mäkitalo kasasi tilastoikseen 38 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, kuusi syöttöä ja kaksi riistoa. PAOK on neljäntenä sarjassa.
Ottelutilastot

Ruotsissa Silja Viidan IK Eosin pudotuspelihaaveet kokivat kovan takaiskun joukkueen hävitessä Högsbolle 59-77 (32-39). Viita auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kuudella levypallolla, syötöllä, kolmella riistolla ja torjunnalla. IK Eos on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot