Sasu Salinin käsi kävi jälleen kuumana, kun hän siivitti Teneriffan jatkoon 23 pisteen saldolla. Mestarien liigan jatko-otteluissa nähdään lisäksi myös Lassi Tuovin ja Luukas Vaaran Strasbourg ja Mikael Jantunen piti Oostenden jatkotoiveet elossa. Shawn Hopkinsin Stjarnan sen sijaan eteni Islannin cupin finaaliin.

Salin sinetöi asemaansa Mestarien liigan parhaana kolmen pisteen heittäjänä pussittaen seitsemän heittoa sisään bonusviivan takaa, kun Teneriffa voitti Rytas Vilnan vieraskentällä 83-64 (52-26). Sen lisäksi hänelle kirjattiin kolme levypalloa ja syöttö. Salin on Mestarien liigan ylivoimainen kolmostykki tällä kaudella, sillä hänellä on nyt koossa 45 onnistunutta kolmen pisteen heittoa. Voiton myötä Teneriffa varmisti lohkovoiton ja jatkopaikan.

– Tulimme tänne ainoana tavoitteena voittaa ja varmistaa lohkovoitto. Viimeisessä ottelussamme Strasbourgissa ei ole enää merkitystä ja teimme työmme. Iloinen voitosta, Salin totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Tuovin valmentama Strasbourg kaatoi kotikentällään unkarilaisen Szombathelyn jatkoajan jälkeen 98-86 (82-28, 49-40). Samalla Strasbourg varmisti lohkon kakkospaikan ja lunasti jatkolipun yhdessä Teneriffan kanssa.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Oostende piti jatkohaaveensa elossa ottamalla kovan 86-68 (39-38)-voiton Malagasta. Jantunen hääri tehokkaana 13 pisteen, seitsemän levypallon ja syötön tilastoilla. Jantunen upotti kolmen pisteen heiton sisään 0,6 sekuntia ennen loppua. Se oli tärkeä kori, sillä se nosti Oostenden kahdella pisteellä Malagan ohi keskinäisessä vertailussa. Oostenden jatkopaikka ratkeaa viimeisessä ottelussa Cluj-Napocaa vastaan. Oostendelle riittää vain voitto.

– Se oli kova taistelupeli. Tiesimme mitä meidän piti tehdä pitääksemme jatkotoiveet elossa. Pelasimme kovaa, hyvin koko 40 minuuttia ja voitimme. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon, Jantunen mietti ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresalla oli kirvelevien tappioiden alkuviikko, kun se hävisi ensin maanantaina Espanjan liigassa Valencialle ja keskiviikkona Mestarien liigassa Darussafakalle.

Valtonen palasi tositoimiin muutaman pelin tauon jälkeen, kun Manresa vieraili Valenciassa Espanjan liigan ottelussa. Tuloksena oli 85-90 (46-50)-tappio Valtosen tilastoidessa kaksi pistettä sekä saaden yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin. Manresa jatkaa kolmantena.
Ottelutilastot

Yhden välipäivän jälkeen Manresa pelasi jo Mestarien liigaa Turkissa ja taipui Darussafakalle 84-89 (39-48). Tällä kertaa Valtonen tilastoi viisi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Voitolla Darussafaka nousi Manresan rinnalle tasapisteisiin. Manresa kuitenkin on paremman keskinäisen vertailun vuoksi lohkossa toisena ja kiinni jatkopaikassa.
Ottelutilastot

Islannissa Shawn Hopkinsin Stjarnan eteni Islannin cupin finaaliin voitettuaan jatkoajan jälkeen Keflavikin 95-93 (82-82, 41-36). Hopkins kasasi tilastoikseen 10 pistettä, viisi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa VEF Riika otti vakuuttavan 99-52 (46-27)-voiton Raplasta. Alexander Madsen heitti pelitilanneheittonsa täydellisesti 5/5 ja keräsi 12 pistettä, viisi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot