Helmi Tulonen oli jälleen Carugaten ykkösnimi, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Silja Viita pääsi Ruotsissa juhlimaan voittoa.

Helmi Tulosen 19 pistettä eivät riittäneet siivittämään Carugatea voittoon, kun se hävisi Udinelle 51-83 (24-39). Tulonen tilastoi lisäksi kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Carugate on Serie A2:ssa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Silja Viidan IK Eos palasi voittojen tielle Ruotsin liigassa voitettuaan Boråsin 91-85 (45-46). Viidan saaliiksi kirjattiin seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja syöttö. Voitto ei kuitenkaan riittänyt pitämään IK Eosin pudotuspelihaaveita elossa, vaan joukkue tulee jäämään pudotuspelien ulkopuolelle.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin Bembibre koki kotonaan niukan 59-60 (31-29). Kalin merkkautti viisi pistettä ja kahdeksan levypalloa.
Ottelutilastot

Ebba Pekosen Maresme jäi ensimmäisellä puoliajalla pahasti Racan jalkoihin hävitessään LF Challengessa 44-81 (13-36). Pekosen tilastoriville merkittiin kolme pistettä, syöttö ja riisto. Maresme on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksassa pistettiin viime viikonlopun jälkeen runkosarja päätökseen aikataulusyistä, vaikka kaikkia pelejä ei saatu pelattua. Sofia Pelanderin Herner TC sijoittui runkosarjassa kolmanneksi. Anniina Äijäsen Royals Saarlouis oli kahdeksas selviten viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin. Näin Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin edustaman Angels Nördlingenin kohtaloksi jäi jäädä ensimmäisenä joukkueena pudotuspelien ulkopuolelle.