Kun edellisottelussa Lauri Markkanen kannatteli Clevelandia ja liekitti sukkaa, niin viime yönä jyväskyläläisjätin urotekoja ei tarvittu, kun Cleveland voitti Detroitin.

Markkanen otti pelissä vain kahdeksan heittoa, joista kolme meni sisään keräten yhteensä kahdeksan pistettä. Lisäksi tilastoihin kertyi neljä levypalloa. Clevelandin ykköstykki oli Darius Garland 24 pisteen ja 12 syötön saldolla. Ottelun ykköstykki oli 40 pistettä heittänyt Jerami Grant. Voitolla Cleveland vankisti asemiaan taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta.

LeBron James heitti 38 pistettä ja otti 10 levypalloa, mutta Lakers taipui Washingtonin käsittelyssä Kristaps Porzingisin (27) ollessa tehokkaana.

Minnesota kaatoi Karl-Antony Townsin (25/11) ja Anthony Edwardsin (25) johdolla ilman Giannis Antetokounmpoa pelanneen Milwaukeen. Luka Doncicin (37) pisteet jäivät laihaksi lohduksi Dallasin taipuessa Charlotten vieraana.

NBA:n viime yön tulokset:
Minnesota-Milwaukee 138-119
Charlotte-Dallas 129-108
Cleveland-Detroit 113-109
Washington-Lakers 127-119