Yhdysvaltojen naisten NCAA:n lopputurnauksessa Lotta-Maj Lahtisen edustama Georgia Tech ja Sara Bejedin Florida State putosivat pois leikistä.

Lahtinen ja Georgia Tech hävisivät NCAA:n lopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella Kansasille 58-77 (31-34). Lahtinen tilastoi seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja yhden riiston 31 minuutissa.

Seniorikautensa päättänyt Lahtinen tilastoi keskimäärin 10,9 pistettä ja 3,2 levypalloa ottelua kohden 31 ottelussa, joista jokaisessa hän oli aloitusviisikossa. Lahtinen sai tunnustuksena kaudestaan konferenssinsa ACC:n kunniamaininnan, All-ACC Honorable Mention (Blue Ribbon Panel).

Sara Bejedin ja Florida Staten kausi päättyi jo ennen ensimmäistä kierrosta, kun joukkue hävisi First Fourissa Missouri Statelle 50-61 (29-29). Bejedi keräsi seitsemän pistettä, yhden levypallon ja torjunnan 16 minuutissa.

Juniorikautensa päättänyt Bejedi tilastoi keskimäärin 6,4 pistettä ja 1,7 levypalloa ottelua kohden 31 ottelussa, joista viidessä hän oli aloitusviisikossa.

Nenna Lindström ja Liberty putosivat WNIT:n toisella kierroksella

Nenna Lindströmin edustama Liberty nappasi historiansa ensimmäisen WNIT-voiton (Women’s National Invitational Tournament), kun Liberty kaatoi ensimmäisellä kierroksella Campbellin 44-50 (20-25). Lindström jäi pisteittä kolmessa minuutissa.

Toisella kierroksella Libertylle tuli noutaja, kun Vanderbilt vei voiton loppunumeroin 45-71 (22-31). Lindström heitti kaksi pistettä viidessä minuutissa.

Lindström tilastoi kaudella 3,4 pistettä ja 1,3 levypalloa kohden 31 ottelussa, joista viidessä hän oli aloitusviisikossa.

Vaalavirran ja Kahelinin yliopistot putosivat WNIT:n ensimmäisellä kierroksella

WNIT:ssä Kia Vaalavirta ja San Francisco putosivat ensimmäisellä kierroksella, kun Air Force oli parempi loppunumeroin 64-60 (27-30).

Vaalavirta tilastoi kolme pistettä, yhden levypallon, syötön ja riiston 24 minuutissa.

Seniorikautensa päättänyt Vaalavirta pelasi San Franciscon paidassa 30 ottelua, joista kolme aloitusviisikossa. Vaalavirta tilastoi keskimäärin 2,5 pistettä ja 1,5 levypalloa ottelua kohden.

WNIT:ssä myös Anna Kahelinin yliopisto Maine putosi, kun Boston College vei voiton 44-69 (25-38). Kahelin ei ollut kokoonpanossa.