Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa pelattiin kolmen ottelun kierros, jossa voittajiksi selvisivät Bisons Loimaa, Korihait ja Lahti Basketball.

Bisons Loimaa otti tärkeän askeleen pysyäkseen kauden päätteeksi Korisliigassa, kun se voitti BC Nokian vieraskentällä 94–86. Bisons on kahden ottelun turvin sarjataulukon viimeisenä olevan Korihaiden edellä.

Illan ottelussa pistetehtailua johti Bisonsin Zachary Copeland, joka merkkautti 24 pistettä, seitsemän levypalloa ja viisi koriin johtavaa syöttöä. Joukkueen kapteeni Juho-Matti Henttonen lisäsi pinoon 14 pistettä.

Nokian kovimmat tilastonikkarit olivat tuttuun tapaan Steven Haney 23 pisteellä sekä Arnaldo Toro 11 pisteellä ja 16 levypallolla.

Korihait auttoi omaa asiaansa voittamalla kohtaamisensa Kobrien luona Lapualla luvuin 90–84. Joukkue on kuitenkin yhä selkä pahasti seinää vasten, kun otteluita on pelaamatta enää kaksi. Ainoastaan jos Korihait voittaisi molemmat jäljellä olevista otteluistaan ja Bisons puolestaan häviäisi molemmat, se tarkoittaisi, että Bisons putoaa taulukon viimeiselle paikalle ja Korihait saa pitää sarjapaikkansa.

Kobrat puolestaan on turvassa putoamiselta mutta kahden voiton päässä kolmesta eri joukkueesta, jotka yrittävät napata kahta viimeistä playoff-paikkaa.

Illan ottelussa Kobria vastaan Korihaiden kovin pisteidentekijä oli Mitchell Smith 28:lla. Kobrien tilastohirmuna puolestaan nähtiin Andre Wesson Jr. 29 pisteellä. Benjamin Raymond lisäsi 12 pistettä ja syötti kuudesti.

Lahti Basketball nousi tasapisteisiin Kataja Basketin kanssa voitettuaan tänään keskinäisen kohtaamisen luvuin 75–73. Samassa pistemäärässä on myös BC Nokia, ja näistä kolmesta vain kaksi mahtuu mukaan playoffeihin.

Vastikään aloittavan pelinjohtajansa Jamar Wilsonin Ranskan kakkosliigalle menettänyt Kataja taisteli kovaa Rahlir Hollis-Jeffersonin 17 pisteen, kuuden levypallon ja kuuden syötön johdolla, mutta työ jäi viime hetkellä vajaaksi. Valtteri Mervola paikkasi takakentän vajetta parhaansa mukaan tekemällä 12 pistettä ja jakamalla kolme syöttöä.

Lahden sankarit sen sijaan olivat Khalil Iverson 21 pisteellä ja 15 levypallolla sekä Chris Clarke, joka jäi vain yhden merkinnän vajaaksi triplatuplasta kerättyään 15 pistettä, 11 levypalloa ja yhdeksän syöttöä.