Saksassa käynnistyivät pudotuspelit Sofia Pelanderin ja Anniina Äijäsen kannalta tappiollisesti. Espanjassa Susiladiesin pelaajat sen sijaan pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

Pelanderin Herner TC hävisi kotikentällään niukasti Panthers Osnabrückille 59-62 (28-32). Pelanderille kirjattiin viisi pistettä, kaksi levypalloa ja torjunta.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Äijäsen Saarlouis ei kyennyt horjuttamaan runkosarjan voittaja Rheinland Lionsia, kun Lions voitti avausottelun 74-58 (39-28). Äijänen sai kaksi merkintää sekä piste- että levypallotilastoihin. Välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre saalisti tärkeän voiton kaataessaan Araskin 69-63 (40-31). Kalin heitti kahdeksan pistettä, nappasi kolme levypalloa, syötti ja riisti kertaalleen. Bembibre nousi pois jumbopaikalta.
Ottelutilastot

LF2 Challengessa Ebba Pekonen pääsi juhlimaan tärkeää 63-48 (26-27)-voittoa Iraurgista. Pekoselle merkittiin kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja riisto. Maresme jatkaa kuitenkin viimeisenä.
Ottelutilastot

Italian Serie A:ssa taisteltiin Italian cupin mestaruudesta ja Awak Kuierin Ragusa putosi puolivälierässä Luccalle 67-71 (31-31). Kuier pidettiin tiukassa vartioinnissa kahdeksassa pisteessä ja viidessä levypallossa, mutta puolustussuuntaan Kuier loisti peräti viidellä torjunnalla ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate taipui kotikentällään Bolzanolle 68-85 (35-38). Tulonen auttoi joukkuettaan muun muassa 16 pisteellä ja kuudella levypallolla. Carugate on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa saatiin runkosarja päätökseen ja Annika Holopaisen Montbrison päätyi kahdeksannelle sijalle. Päätösottelussaan Montbrison hävisi Nantesille 37-50. Holopaiselle kertyi kolme pistettä, viisi levypalloa, syöttö ja riisto. Pudotuspelien avauskierroksella Montbrison saa vastaansa runkosarjan voittaja Toulousen.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Heta Äijäsen Valur voitti Haukarin 73-65 (25-32) Äijäsen tilastoidessa neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Valur on sarjassa toisena.
Ottelutilastot