Naisten Korisliigassa saatiin selville kolme välieräjoukkuetta. Välieriin tiensä selvittivät PeKa, Kouvottaret ja HBA.

Puolivälieräsarjan avausottelussa tiukasti Kouvottarille kampoihin laittanut Honka ei pystynyt torstain ottelussa toistamaan temppuaan. Terävästi otteluun tullut vierasjoukkue oli täysin omaa luokkaansa ja nappasi välieräpaikan 94-65.

Kouvolalaisjoukkue pohjusti voittonsa vahvalla ensimmäisellä ja kolmannella jaksolla. Hongan turmioksi koitui heikko kaukoheittopeli, sillä se osui kolmen pisteen heitoilla vain kolme kertaa.

Henriikka Vähäuski pelasi uransa parhaan ottelun. Hän heitti 25 pistettä ja pussitti seitsemän kaukoheittoa. Rashida Timbilla teki tupla-tuplan 17 pisteellä ja 12 levypallolla. Hongasta Carmen Tyson-Thomas kasasi tupla-tuplan 20 pisteellä ja 14 levypallolla.

HBA-Märsky nappasi toisen voittonsa Vimpelin Vedosta 74-64 ja vei samalla tasaiseksi ennakoidun puolivälieräsarjan voitoin 2-0. Samalla nuori helsinkiläisryhmä nappasi joukkueen historian ensimmäisen välieräpaikan.

Vimpeli teki pisteistään vain 16 kahden pisteen heitoilla. Vierasjoukkue onnistui erityisesti Vimpelin amerikkalaispelaajien pimentämisessä.

HBA löysi uusia ratkaisijoita maanantain peliin verrattuna. Henna Sandvik upotti 18 pistettä. Kati Ollilainen heitti 15 pistettä. Anni Kujala säkitti Vimpelille 24 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.

Kotkan Peli-Karhut ei antanut Forssan Alulle puolivälieräsarjassa mitään mahdollisuuksia. Ylemmän jatkosarjan voittaja oli myös toisessa ottelussa todella vahva ja haki vierasvoiton 94-59. PeKa eteni välieriin 94-59.

Kotkalaisryhmä karisti kotijoukkueen kannoiltaan jo ensimmäisellä puoliajalla. Se johti puolivälissä 23 pisteellä eikä Alku enää tästä toipunut.

Vieraiden puolustus toimi ottelussa hienosti ja FoA:n heittoprosentti jäi ottelussa 28 prosenttiin. PeKa heitti pelitilanneheittonsa 50 prosenttisesti koriin.

Zykera Rice kirjautti tupla-tuplan 19 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Myös Naomi Davenport pussitti 19 pistettä. Ninni Salmi teki Alulle 16 pistettä.