Cleveland otti pakkovoiton kaataessaan New Yorkin viime yönä. Samalla se vankisti asemiaan itäisen konferenssin seitsemäntenä.

Lauri Markkanen heitti harvinaisen säästeliäästi, sillä hänelle kirjattiin vain kolme pelitilanneheittoa koko pelin aikana ja niistä kaksi upposi sisään. Vapaaheittoviivalta hän teki tarkkaa jälkeä upottamalla 5/6 ja pistesaaliiksi kertyi 10. Levypalloja käsiin päätyi yhdeksän. Clevelandin ykköspyssy oli Darius Garland, jolle kirjattiin myös 13 syöttöä.

Muiden itäisen konferenssin tulokset menivät myös Clevelandin kannalta suotuisasti. Chicago hävisi Miamille Zach LaVinen 33 pisteestä huolimatta ja Bulls on nyt kahden voiton päässä suorasta välieräpaikasta. Clevelandin niskaan hengittänyt Brooklyn hävisi Atlantalle Kevin Durantin (55/7) ja Kyrie Irvingin (31) pistetehtailusta huolimatta. Atlantan peliä pyöritti jälleen Trae Young (36/6/10). Atlanta on kahden voiton päässä Clevelandista, mutta Brooklyn putosi kymmenenneksi eikä voi nousta enää kuuden joukkoon.

Charlotte menetti myös mahdollisuutensa suoraan puolivälieräpaikkaan hävitessään Philadelphialle Joel Embiidin (29/14) siivittäessä joukkueensa voittoon. Klay Thompson (36) ja Jordan Poole (31) johdattivat Golden Staten takaisin voittojen tielle Utahia vastaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Charlotte 144-114
New York-Cleveland 101-119
Atlanta-Brooklyn 122-115
Chicago-Miami 109-127
Golden State-Utah 111-107