Miesten Korisliigan maaliskuun pelaaja on Korihaiden pelinjohtaja Bojan Sarcevic.

Korihait nousi rymisten miesten Korisliigan jumbopaikalta sijaa ylemmäs, vaikka vielä runkosarjan loppupuoliskollakin ehti näyttää siltä, että peli on jo pelattu. Vaistomaisesti vähäiseltä kuulostava saavutus oli kuitenkin seuralle valtavan tärkeä, sillä se piti huolen joukkueen pääsarjapaikasta ensi kaudelle.

Nousukiidon pääarkkitehtina erityisesti maaliskuun 2022 ajan työskenteli pelinjohtaja ja paikallislegenda Bojan Sarcevic, joten kuukauden pelaajan valinta osui häneen.

Sarcevicin ottelukohtaiset tilastokeskiarvot – 11,8 pistettä, 7,3 levypalloa, 7,8 koriin johtavaa syöttöä ja 20,8:n tehokkuuslukema – erottuivat monipuolisuudessaan kokoonpanosta hänen edukseen. Uudessakaupungissa pelaava Korihait voitti maaliskuussa pelatuista kahdeksasta ottelustaan peräti kuusi

Kuukauden pelaajat 2021-22
Lokakuu: Cameron Jones (Kauhajoki)
Marraskuu: Rene Rougeau (Kauhajoki)
Joulukuu: Jeremiah Wood (Vilpas)
Tammikuu: Ike Smith (Pyrintö)
Helmikuu: Remu Raitanen (KTP-Basket)
Maaliskuu: Bojan Sarcevic (Korihait)