Kouvottaret ja ToPo avasivat välieräsarjan Kouvolassa. Kouvottaret puolusti alusta alkaen vahvasti ja nappasi ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan 66-56.

Avauspuoliajalla nähtiin Kouvottarilla vahvaa tekemistä erityisesti puolustuspäässä. Siitä johtuen ToPo:n osumatarkkuudeksi kirjattiin 20 prosenttia. Hyökkäyspäässä kouvolalaisten amerikkalaiskolmikko teki tuhojaan ja johdatti joukkueensa puoliajalle johdossa 35-19.

Kolmannella jaksolla ToPo sai heittopelinsä paremmin raiteilleen, mutta eroa se ei onnistunut kaventamaan. Päätösjaksolle lähdettiin 16 pisteen kotijohdossa.

Vierasjoukkue vei päätösjakson nimiinsä, mutta voittoon asti se ei riittänyt. Kouvottaret siirtyi ottelusarjassa 1-0 johtoon, kun se voitti ottelun 66-56.

Vaikka ToPo:n heittopeli paranikin toisella jaksolla, jäi sille silti rutkasti parannettavaa seuraaviin peleihin.

Taeler Deer oli ottelun pistekuningatar 23 pisteellä. Rashida Timbilla hallitsi korinalustaa. Hänelle kirjattiin 15 pistettä ja 16 levypalloa. Erika Davenport teki helsinkiläisille 17 pistettä ja keräsi 11 levypalloa.

Ottelusarjan seuraava ottelu pelataan Helsingissä lauantaina. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.