Helmi Tulonen auttoi Carugaten tärkeään voittoon Italian Serie A2:ssa. Voitolla Carugate säilytti mahdollisuutensa vielä pudotuspeleihin.

Italian Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate piti pudotuspelihaaveensa elossa kaatamalla Vicenzan 82-67 (44-30). Tulonen kunnostautui erityisesti korin alla rohmuten 15 levypalloa ja lisäksi hänelle kirjattiin kahdeksan pistettä, syöttö, kaksi riistoa ja torjunta. Carugate on nyt yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Anni Jämsän Teen Basket Torino taipui Bolzanolle kotonaan 47-63 (21-40). Jämsä sai tilastorivilleen 10 pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Montbrison taisteli runkosarjan voittajaa Toulousea vastaan 17 heittäneen Annika Holopaisen johdolla, mutta Montbrison joutui taipumaan 63-71. Holopainen tilastoi myös seitsemän levypalloa ja viisi syöttö. Toulouse johtaa puolivälieräsarjaa nyt 2-0 ja on voiton päässä välieräpaikasta.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre taipui Estudiantesin vieraana 53-71 (26-34) Kalinin merkkauttaessa tilastoihinsa pisteen ja kuusi levypalloa.
Ottelutilastot

LF Challengessa Ebba Pekosen kausi tuli päätökseen, kun Maresme hävisi Celta Vigolle 48-69 (26-40). Pekoselle kertyi kahdeksan pistettä ja levypallo. Maresmen kausi päättyi viimeiseen sijaan.

Pekonen aloitti kautensa Ruotsissa, mutta siirtyi kesken kauden Maresmeen. Kauden aikana Maresmessa pelasivat myös Sara Rokkanen sekä Heta Äijänen.
Ottelutilastot

Islannissa Heta Äijäsen Valur hävisi kolmannessa välieräottelussa Haukarille 73-80 (37-52) eikä selvinnyt näin finaaliin. Äijänen kirjautti neljä pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot