Salon Vilpas sinetöi puolivälierät Tampereen Pyrintöä vastaan otteluvoitoin 3–1.

Tampereen Pyrinnön ja Salon Vilppaan ratkaiseva puolivälieräkohtaaminen Pyynikillä alkoi kutkuttavan tasaisena, mutta päättyi lopulta kotijoukkueen kitkerään 80–88-tappioon. Kolmannella jaksolla etulyöntiasemaan itsensä kaivanut Vilpas taputteli näin ollen ottelusarjan voitoin 3–1 ja matkustaa miesten Korisliigan välieriin kohtaamaan joko Kataja Basketin tai Kouvot. Vastustaja ratkaistaan keskiviikkona.

Kumpikin joukkueista pelasi tasaisen varmaa koripalloa, mutta kovimman vaihteen Vilpas sai silmään, kun parin hiljaisemman ottelun jälkeen peliä rakentava sentteri Jeremiah Wood syttyi todelliseen liekkiin ja tilastoi kahta syöttöä vaille triplatuplan. Woodille merkittiin monipuolisessa voittoesityksessä joukkueensa korkein pistemäärä 19 sekä kymmenen levypalloa ja kahdeksan koriin johtavaa syöttöä.

Pyrinnön riveissä kirkkaimmat esitykset antoivat yhdysvaltalaisvahvistukset Ike Smith ja David Gonzalvez. Smithille merkittiin 21 pistettä ja viisi levypalloa, ja Gonzalvez keräsi merkinnät 17 pisteestä ja kuudesta syötöstä.