Kotkan Peli-Karhut nappasi neljännen peräkkäisen finaalipaikan, kun se kaatoi ratkaisevassa viidennessä finaalissa HBA-Märskyn 81-64. Finaalissa joukkue kohtaa Kouvottaret.

Avauspuolikkaalla erot pysyivät pieninä ja molemmilla joukkueilla oli omat hyvät hetkensä. Puoliajalla vierasjoukkueena pelannut Märsky johti 44-40.

Kotijoukkue teki tauolla ryhtiliikkeen ja paransi otteitaan huomattavasti. Se hallitsi toista puoliaikaa ja nappasi finaalipaikan 81-64.

Naomi Davenport pussitti ottelussa 24 pistettä ja keräsi 14 levypalloa. Linda-Lotta Lehtoranta pussitti 13 pistettä ja nappasi yhdeksän levypalloa. Häntä rikottiin ottelussa kymmenen kertaa. Elina Aarnisalo pussitti helsinkiläisille 15 pistettä.

PeKa tavoittelee neljättä peräkkäistä Suomen mestaruuttaan Kouvottaria vastaan. Finaalit alkavat maanantaina. HBA hakee ensimmäistä mitaliaan pronssiottelussa, jossa se kohtaa toisen helsinkiläisjoukkueen ToPo:n.