Sasu Salinin ja Elias Valtosen kuumat viimeaikaiset otteet saivat jatkoa ja Aatu Kivimäki ratkaisi Tigers Tübingenille historiallisen voiton. Aapeli Alanen heitti jälleen kovat pisteet Itävallassa.

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa paranteli asemiaan voittamalla Fuenlabradan 87-74 (48-37). Salin oli jälleen kuumana kolmen pisteen rajan takaa upottamalla kuudesti ja keräten yhteensä 20 pistettä. Hänelle kertyi myös neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Elias Valtonen loisti 15 pisteen saldolla, mutta Manresa hävisi Breoganin vieraana 94-98 (49-53). Valtonen nappasi myös kolme levypalloa. Manresa on Teneriffan kanssa neljän tasapisteissä olevan seuran kanssa sijoilla 3-6.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Bonn otti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa, ja jatkaa sarjakärjessä 78-72 (38-36)-voitolla Giessen 46ersistä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana ProA:ssa Aatu Kivimäki toimi Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmetaman Tigers Tübingenin sankarina joukkueen ensimmäisessä pudotuspeliottelussa sitten 2000, kun Tigers kukisti jatkoajan jälkeen 82-78 (73-73, 38-33) Eisbären Bremerhavenin. Tigers oli vielä 25 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua viisi pistettä perässä, mutta joukkue nousi tasoihin Kivimäen upottaessa tasoittavan kolmosen muutama sekunti ennen loppua. Jatkoajalla Kivimäki iski vapaaheittoviivalta ottelulle viimeisen sinetin. Kivimäki heitti ottelussa yhteensä 11 pistettä, otti kaksi levypalloa ja syötti kahdesti.

– Oli tosi fyysinen ottelu ja lopussa alkoi jo näyttää vähän huonolta, mutta naulattiin pari tärkeää kolmosta joiden avulla vietiin peli jatkoajalle ja sitä kautta voittoon, Kivimäki mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Aapeli Alanen oli jälleen vauhti päällä heittäessään 26 pistettä, kun St. Pölten kaatoi Gunners Oberwartin 86-78 (42-45). Alanen tilastoi lisäksi viisi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans Gmunden kukisti Kapfenberg Bullsin niukasti 93-92 (41-34). Swans oli pisteen tappiolla muutama sekunti ennen loppua, mutta Mirolybovin aikalisällä piirtämä kuvio tuotti viime hetken donkkikorin ja sitä kautta voiton. Swans on ylemmän loppusarjan varma kakkonen ja St. Pölten varmisti vähintään viidennen sijan.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolecin Les Sables voitti Pont-De-Cheruy’n 85-66 (46-27). Dolenc kasasi neljä pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot