NBA:n pudotuspelit jatkuivat viime yönä neljällä ottelulla. Huimin taistelu nähtiin Bostonin ja Brooklynin välillä.

Boston ja Brooklyn kävivät tiukan taistelun voitosta, joka kääntyi lopulta Bostonin eduksi Jayson Tatumin (31) summerikorilla. Boston sai viimeisen hyökkäyksen ja pallo pelattiin Tatumille, joka ajoi korille nostaen ratkaisevan pisteen juuri ennen summeria. Brooklynin ykkösnimi oli 39 pistettä heittänyt Kyrie Irving.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Konferenssien ykkösjoukkueet ottivat omansa avausotteluissa. Chris Paul (30/7/10) ja Devin Booker (25) operoivat tehokkaasti New Orleansin kumoon ja Miami jätti Atlantan aseettomaksi. Milwaukee sai pidettyä Chicagon kurissa napaten avausvoiton Giannis Antetokounmpon (27/16) hääriessä pääarkkitehtinä.

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Miami-Atlanta 115-91 (1-0)
Boston-Brooklyn 115-114 (1-0)
Milwaukee-Chicago 93-86 (1-0)
Phoenix-New Orleans 110-99 (1-0)