Helsinkiläisjoukkueet ToPo ja HBA ratkaisivat pronssimitalien kohtalon. ToPo oli ottelussa lopulta selvästi parempi ja nappasi pronssimitalit 80-60.

Avauspuolikkaalla HBA pysyi ToPo:n kannoilla aina toisen jakson alkuun saakka. Sen kotijoukkue aloitti 10-0 pisteputkella ja karkasi turvallisessa johdossa puoliajalle. Tauolla tilanne oli 48-35.

HBA ei onnistunut enää toisella puoliajalla nousemaan taistelemaan voitosta. Kotijoukkue piti eron kaksinumeroisena loppuvihellykseen asti ja nappasi mitalit 80-60. ToPon edellinen mitali oli kaudelta 2014-15, joten se palasi mitalikantaan viiden vuoden tauon jälkeen.

Taru Tuukkanen oli lähellä tripla-tuplaa. Hänelle merkittiin 18 pistettä, kymmenen levypalloa ja yhdeksän koriin johtanutta syöttöä. Erika Davenport pussitti 22 pistettä ja napsi 11 levypalloa. Elina Aarnisalo heitti HBA:lle 17 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.