Salon Vilpas ja Kataja Basket mittelivät miesten Korisliigan välierissä viimeiseen sekuntiin, mutta lopulta Vilpas kairasi kolmannen voittonsa.

Salon Vilpas kohtasi kotikentällään sisuuntuneen Kataja Basketin miesten Korisliigan välierien kolmannessa ottelussa. Vilpas joutui painimaan pisteistä kalkkiviivoille saakka, mutta sai lopulta itselleen 79–73-voiton. Lopputuloksen johdosta Kataja joutuu pelaamaan perjantain kotiottelunsa selkä seinää vasten 0–3-takaa-ajoasemassa.

Ottelun monipuolisin esiintyjä oli jälleen Vilppaan korinalusjyrä Jeremiah Wood, joka tilastoi 17 pistettä, yhdeksän levypalloa ja seitsemän koriin johtavaa syöttöä. Eikä pelivireen valossa ihmekään, että Wood sai ottelun aikana huilata ainoastaan reilut neljä minuuttia. Hänen lisäkseen kovassa vedossa oli joukkuetoveri Marcus Lovett Jr, joka upotti 20 pistettä ja riisti pallon kolmesti.

Katajan pisteistä leijonanosan iski taululle Rahlir Hollis-Jefferson, jolle merkittiin niitä 24 ja oheen 11 levypalloa sekä viisi syöttöä. Mutta varma ja päättäväinen esiintyminen hehkui tänään koko joukkueesta – ei pelkästään Hollis-Jeffersonista.