Naisten Korisliigan finaaleissa pelattiin toinen ottelu. Peli-Karhut tasoitti ottelusarjan vieraskentällä, kun se haki voiton 64-49.

Avausottelun kotikentällään hävinnyt PeKa tuli torstain peliin aivan erilaisella ilmeellä. Joukkueen kaukoheittopeli oli ensimmäisellä jaksolla todella tehokasta ja sen turvin joukkue karkasi johtoon avauspuolikkaalla.

Toisella jaksolla kotkalaisten heittopeli rauhoittui, mutta sen puolustus piti huolen siitä, että puoliajalle mentiin vieraiden johtaessa 44-27.

Kolmannella jaksolla nähtiin puolustuksien juhlaa. Kouvottaret piti vierasjoukkueen kahdessa pisteessä, mutta jäi hyökkäyspäässä yhdeksään pisteeseen. Päätösjaksolle lähdettiin PeKa:n kymmenen pisteen johdossa.

Kotijoukkue nousi päätösjaksolla parhaimmillaan seitsemän pisteen päähän. Sara Rokkanen piti kuitenkin hyökkäyspään onnistumisillaan huolen siitä, että finaalisarja tasoittui 1-1. Ottelu päättyi 918-päisen yleisön edessä 64-49.

Zykera Rice paransi huomattavasti ensimmäiseen otteluun verrattuna. Hän viimeisteli 20 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. Rokkanen pussitti yhdeksän pistettä ja nappasi kuusi levypalloa. Kouvottarien Rashida Timbilla heitti 12 pistettä ja haki kymmenen levypalloa. Hienon ensimmäisen ottelun pelannut Sarah Toeaina jäi kuuteen pisteeseen.

Finaalisarjan kolmas ottelu pelataan Kotkassa sunnuntaina klo 17.