Awak Kuierin kausi Italian Serie A1:ssä tuli päätökseen, kun Ragusan taival päättyi välierätappioon. Veera Pirttisen Piestanske Cajky on sen sijaan enää voiton päässä Slovakian mestaruudesta.

Ragusa hävisi ratkaisevan kolmannen välierän Schion vieraana 59-71 (33-38). Kuier kasasi tilastoikseen 15 pistettä, yhdeksän levypalloa, kolme syöttöä, riiston ja torjunnan. Vaikka Ragusan kausi päättyi, niin Kuierin pelit jatkuvat rapakon takana, kun WNBA käynnistyy 7.5.
Ottelutilastot

Italian Serie A2:ssa Helmi Tulosen ja Anni Jämsän kaudet päättyivät niin ikään.

Tulosen 28 pisteen ja kahdeksan levypallon, kolmen torjunnan ja kahden riiston iltapuhde ei riittänyt siivittämään Carugatea voittoon, kun Brixia otti 75-71 (45-42)-voiton. Carugate jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle sijoittuen yhdeksänneksi.
Ottelutilastot

Jämsä heitti kaksi pistettä, otti kolme levypalloa, syötti neljästi ja riisti kahdesti, kun Teen Basket Torino hävisi Mantovalle 58-68 (26-35). Torino jäi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Pirttisen Piestanske Cajky on voiton päässä seurahistorian ensimmäisestä mestaruudesta. Cajky nappasi itselleen kotiedun voittamalla Ruzomberokin vieraskentällä niukasti 67-65 (34-33). Pirttinen jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä. Cajky johtaa finaalisarjaa 2-1 ja mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla keskiviikkona Cajkyn kotikentällä.
Ottelutilastot