Taistelu koripallon Suomen mestaruudesta jatkuu maanantaina. Salo isännöi neljättä finaalia yhden voiton takaa-ajo -tilanteessa.

Finaalisarjan avausottelussa Kauhajoki oli ylivoimainen, toisessa taas Salo. Kolmas ottelu päättyi Kauhajoella melkoiseen trilleriin ja tasaista ottelua ennakoidaan myös maanantain pelistä.

Kotijoukkueen valmentaja Sami Toiviainen toivoo joukkueeltaan vieläkin nopeampaan pelin avaamista.

– Oma hyökkääminen oli kolmannessa finaalissa ajoittain pelkkää pallon pompottelua. Siihen katsottu nyt muutamia juttuja, että saamme pelin avattua nopeammin ja sitä kautta aiheutettua Karhu Basketin puolustukselle enemmän haastetta, Toiviainen kertoi Salon verkkosivuilla.

Kauhajoen leirissä taas himoitaan vierasvoittoa ja toisenlaista ilmettä kuin Kauhajoen ensimmäisellä finaalivierailulla.

– Kolmannesta pelistä on otettu oppia ja nyt yhden välipäivän kautta yrittämään vierasvoittoa Salosta. Vilpas oli edellisessä Salon ottelussa selvästi niskan päällä. Meidän täytyy kohdistaa keskittyminen nyt oikeisiin asioihin, jotta pääsemme paremmin omaan tekemiseen kiinni, ennakoi Kauhajoen päävalmentaja Janne Koskimies Salon verkkosivuilla.

Neljäs finaali alkaa kello 18.30 maanantaina.