Tehomiehet kiinni – Miami selvään voittoon

© Kuva: Getty Images

Miami tiesi tarkkaan, miten napataan voitto kotikentältä viidennessä NBA:n puolivälieräottelussa. Joukkue laittoi Philadelphian tähtipelaajat Joel Embiidin ja James Hardenin tiukkoihin pihteihin eikä kaksikolta löytynyt tällä kertaa keinoja tehoiltaan.

Miami otti jo ensimmäisellä neljänneksellä 31-19 johdon eikä etumatka ollut uhattuna oikein missään vaiheessa. Viimeinen neljännes kirjattiin kotijoukkueelle 39-19, joten Philadelphia tyytyi enemmän tai vähemmän kohtaloonsa.

Miami meni sarjassa nyt 3-2 johtoon. Jimmy Butler oli jälleen Miamin syömähammas, 23 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Pistetilastoihin pääsi peräti 12 eri Miamin pelaajaa. Philadelphian pisteykkönen oli Embiid, 17 pistettä. Harden teki tällä kertaa kolme pistettä vähemmän.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.