Boston Celticsin ja Milwaukee Bucksin välinen NBA:n puolivälieräsarja alkaa saada klassikon piirteitä. Kummallakin joukkueella on ollut hetkensä neljän ottelun sarjassa.

Välillä näyttää siltä, että toinen joukkueista on täysi statisti ja toinen menee helposti jatkoon. Ja päinvastoin.

Boston otti huipputärkeän voiton hallitsevan mestarin vieraskentältä ja nappasi kotiedun takaisin itselleen. Viides finaali näyttää todennäköisesti suunnan – samoin Giannis Antetokounmpo. Kaksinkertainen sarjan MVP on jo vaientanut fanaattisen Celtics-yleisön tällä kaudella käytännössä yksin. Nyt Bostonin täytyy pysäyttää kreikkalainen ihmemies.

Toisaalta Bostonin ässäpelaajat ovat esiintyneet varsin vaihtelevasti. Onko Jasyon Tatumilla tänään SE päivä vai meneekö kaikki vihkoon? Pystyykö Al Horford pysäyttämään Giannista sen verran kuin on mahdollista Grant Williamsin kanssa? Uppoaako Jaylen Brownin heitot? Bucksin kannalta on tietysti myös oleellista, saako Giannis riittävästi apua muilta?

Paljon mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin aletaan saada vastauksia kello 02.00, kun viides puolivälierä alkaa.