Dallas oli jälleen vahva kotiparketillaan NBA:n pudotuspeleissä. Luka Doncic kaivoi jälleen esiin mahtipelin ja johdatteli Dallasin kotivoittoon ja sarjan Phoenixia vastaan seitsemänteen otteluun.

Slovenian ihmemies teki 33 pistettä, otti 11 levypalloa ja antoi kahdeksan korisyöttöä. Hyvää tulitukea Doncic sai Reggie Bullockilta sekä Jalen Brunsonilta. Vahvana hihaässänä ottelussa toimi penkiltä Spencer Dinwiddie, joka upotti ottelussa viisi kolmosta.

Phoenixin vaisun esityksen ykkösnimi oli Deandre Ayton, joka teki 21 pistettä ja nappasi 11 levypalloa. Joukkueen pistetykki Devin Booker jäi tällä kertaa itselleen vaatimattomaan pistelukemaan 19.

Dallas oli kuskin paikalla oikeastaan koko ottelun. Joukkue voitti pelin jokaisen neljänneksen, joista toisen peräti 12 pisteen erolla. Tämä takasi 15 pisteen etumatkan ottelun toiselle puoliskolle eikä se etumatka ollut missään vaiheessa uhattuna.

Sarjan seitsemäs ja ratkaiseva ottelu pelataan Phoenixissa.