NBA:n puolivälierissä saatiin toinen välieräjoukkue selville. Golden State oli kotonaan odotetun vahva ja ilman Ja Morantia pelannut Memphis lähti lomille. Memphis taisteli minkä pystyi ilman Morantia, mutta Golden Staten tuttu kolmosshow sekä ylivertainen levypallopelaaminen toivat ratkaisun ja jatkopaikan.

Kaiken nähneet ja voittaneet Klay Thompson ja Steph Curry heittivät yhteensä 14 kolmosta sisään ottelussa. Thompson teki 30 pistettä ja Curry pisteen vähemmän.

Korinalustoja Warriors dominoi sentteri Kevon Looneyn johdolla. Looney otti peräti 22 levypalloa ja sai hyvin tukea Draymond Greeniltä, joka säesti nappaamalla 15 levyriä. Kun Andrew Wiggins pääsi levypallotilastoissa myös toiselle kymmenelle, oli Warriors irtopallojen herra: yhteensä joukkue otti ottelussa 70 levypalloa, kun Memphisin pelaajien näppeihin jäi 44.

Ottelu oli lukemiltaan tasainen aina viimeiselle neljännekselle. Silloin Golden State laittoi ison pyörän pyörimään ja vei ratkaisevaksi muodostuneen neljänneksen ylivoimaisesti. Loppuluvut olivat 110-96 ja niillä luvuilla Golden State Warriors eteni neljän parhaan joukkoon.