Koripallon NBA:n tämän kauden neljä parasta joukkuetta varmistuu sunnuntaina ja varhain maanantaina. Golden State ja Miami ovat jo paikkansa jatkossa varmistaneet, mutta nyt etsitään heille seuraa seitsemänsissä otteluissa.

Kahden supertähden välinen kaksintaistelu on luvassa Bostonissa jo sunnuntain puolella. Kello 22.30 alkavassa ottelussa Celtics miettii, miten pysäyttää Giannis Antetokuonmpo. Vastaavasti Bucksin leirissä täytyy pohtia, miten Jayson Tatum saadaan kiinni.

Giannis on takonut huimia lukemia jokaisessa ottelussa, Tatum taas ei. Välillä hän on ollut näkymättömissä, välillä täysin pitelemätön. Edellisessä ottelussa Buccksin kotiluolassa Tatum esitteli jälkimmäisen: mies ratkaisi pitkälle yksin sen, että Bostonissa pelataan nyt seitsemäs ottelu.

Toisaalta voittaminen Bostonissa ei ole Bucksille ja Giannikselle vierasta. Tämä on osoitettu jo tässä sarjassa. Bucksin kannalta on oleellista, saako Giannis riittävästi tukea muulta joukkueelta? Bostonin osalta tiedetään, että Tatumilla on mainiot tukijoukot rinnallaan.