WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings jatkaa erinomaista alkukauttaan, kun Wings juhli kolmatta peräkkäistä voittoaan kellistämällä Connecticut Sunin 85-77 (27-39). Kuier tilastoi kaksi levypalloa, yhden syötön ja torjunnan 5 minuutissa.

Wings oli vielä puoliajalla 12 pistettä tappiolla, mutta kiri johtoon kolmannen neljänneksen lopuksi. Wingsiltä vauhdissa olivat erityisesti Marina Mabrey (20/3), Allisha Gray (17/8) ja Arike Ogunbowale (16/1).

Kuier sai peliaikaa 5 minuuttia ja 10 sekuntia, joiden aikana hän tilastoi kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden torjunnan.

Sunilta Alyssa Thomas, Jonquel Jones ja Brionna Jones heittivät 13 pistettä naiseen.

Wings on aloittanut kauden erinomaisesti ja joukkueen saldo on nyt 5 voittoa ja 2 tappiota. Wings on runkosarjassa kolmannella sijalla ja edessä ovat vain Las Vegas Aces (7/1) ja Washington Mystics (6/2).