WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings hävisi niukasti Los Angeles Sparksille 91-93 (40-52). Kuier pelasi reilut kaksi minuuttia ilman tilastomerkintöjä.

Sparks johti valtaosan ottelusta, mutta päätösneljänneksellä Wings kiri rinnalle ja jopa ohitse hetkeksi. Loppuhuipennus nähtiin vasta viimeisten sekuntien aikaan.

18,2 sekuntia ennen loppusummeria Sparks johti viidellä, mutta Isabelle Harrisonin kolmonen kavensi eron kahteen pisteeseen. Wings sai 0,8 sekuntia ennen loppusummeria vapaaheitot, mutta ensimmäinen meni ohitse ja toisesta tuomittiin rikkomus.

Sparksin parhaimmistoon ottelussa kuuluivat Brittney Sykes (25/1/6 syöttöä) ja Liz Cambage (19/8/6 syöttöä). Wingsin korkeimmat pistemäärät heittivät Harrison (20/8), Marina Mabrey (16/4) ja Arike Ogunbowale (16/1).

Kuier pelasi 2 minuuttia ja 23 sekuntia ilman tilastomerkintöjä.