Edon Maxhunin ja Mikael Jantusen kaudet Belgian ja Hollannin yhteisliigassa päättyivät välieriin. Saman kohtalon koki Saksassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Bonn.

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa finalistit ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella. Maxhunin Heroes Den Bosch oli pelannut ensimmäisessä osassa tasan 68-68 Donar Groningenia vastaan. Toinenkin ottelu oli tiukka, joka kääntyi lopulta Donarille 101-100 (46-47). Maxhuni pelasi jälleen vahvasti merkkauttaen 20 pistettä, kaksi levypalloa, seitsemän syöttöä ja kolme riistoa. Hänen teholukunsa 26 oli joukkueen paras.
Ottelutilastot

Jantusen Oostende sen sijaan hävisi ensimmäisessä osaottelussa Leidenille 82-84 ja pääsi hakemaan finaalipaikkaa kotikentälleen. Leiden kuitenkin nappasi finaalipaikan voitettuaan toisen osaottelun 88-78 (46-46). Jantusen tilastoriville kirjattiin kaksi pistettä ja levypallo.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Iisalojen Bonn venytti ratkaisun Bayern Müncheniä vastaan viidenteen otteluun voittaen vieraskentällä tiukkojen vaiheiden jälkeen 83-80 (48-47).
Ottelutilastot

Viidenteen peliin Bonn pääsi hakemaan voittoa kotikentällään. Bonn oli avausneljänneksellä pahimmillaan jo 14 pistettä tappiolla, mutta nousi 44-42-taukojohtoon. Toisella puoliajalla kovissa Euroliigan liemissä keitetty Bayern näytti kyntensä ja nappasi lopulta kolmannen voiton ja finaalipaikan numeroin 87-74 (42-44).

– Se, miten pelaajani ovat tehneet töitä elokuusta saakka, on jotain erityistä, joka jää pelaajien, valmentajien, koko kaupungin ja fanien mieleen pitkäksi aikaa. Kaikki mitä pelaajat ovat saavuttaneet, on kovan työn tulosta, Iisalo kiitteli pelaajiaan Bundesliigan sivujen mukaan.

– Olemme veljeni Joonaksen kanssa yhtä mieltä siitä, ettemme ole koskaan valmentaneet joukkuetta, joka tekee yhtä kovaa töitä. Olemme hyvin ylpeitä ja kiitollisia, Iisalo jatkoi.
Ottelutilastot