WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings hävisi toista kertaa peräkkäin Seattle Stormille, joka oli tällä kertaa parempi numeroin 84-79 (39-38). Kuier upotti neljä pistettä, kaapi viisi levypalloa ja jakoi kaksi syöttöä 20 minuutin peliajalla.

Storm johti viidellä pistellä päätösneljännekselle astellessa, mutta Wings kiri pisteen päähän, kun peliaikaa oli jäljellä reilut kaksi minuuttia. Wingsin kiri kuitenkin tyrehtyi, kun Stormin puolustus piti dallasilaiset pisteittä viimeisen kahden minuutin ajan.

Joukkueet kohtasivat edelliskerran perjantain ja lauantain välisenä yönä, jolloin Storm voitti pisteellä.

Edelliskohtaamisen tapaan kentän kuningatar oli Stormin Breanna Stewart, joka tilastoi 25 pistettä, 8 levypalloa ja neljä syöttöä. Stormilta vauhdissa oli myös Jewell Loyd (22/2). Wingsin pistekärki oli 20 pistettä ja kaksi levypalloa kerännyt Allisha Gray.

Kuier ansaitsi toistamiseen isot minuutit, kun suomalainen pääsi parketille 20 minuutin ja 18 sekunnin ajaksi. Kuier keräsi tilastoikseen neljä pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden torjunnan.