Viime yön NBA-finaalissa nähtiin harvinainen tilanne, kun Stephen Curry jäi ilman onnistunutta kolmen pisteen heittoa. Siitä huolimatta Golden State nappasi kolmannen voittonsa.

Curry (16) kivitti yhdeksän kolmen pisteen yritytsään ohi ja muutenkin Golden Staten kaukoheittopeli tökki. Joukkue heitti 40 kolmen pisteen heittoa, joista vain yhdeksän meni sisään. Siitä huolimatta Golden State löysi keinot voittoon.

Joukkueen otti harteilleen Andrew Wiggins (26/13), joka pelasi loistopelin. Klay Thompsonilla (21) heittokäsi oli sentään lämmin upottaen viisi kolmen pisteen heittoa sisään. Jayson Tatum (27/10) oli Bostonin paras pistemies.

Golden State voitti kotonaan 104-94 ja johtaa finaalisarjaa otteluvoiton 3-2. Mestaruus onkin ensimmäistä kertaa katkolla Bostonissa.

NBA:n viime yön tulos (otteluvoitot):
Golden State-Boston 104-94