Suomen 20-vuotiaiden naisten aamuottelu Israelia vastaan oli kuin toisinto edellispäivästä: Sudenpentujen kohtaloksi koitui kehno kolmas neljännes, minkä myötä israelilaiset nappasivat niukan 55-58 (36-27) -voiton taskuunsa.

Israel tyrehdytti Suomen hyökkäyspelin tyystin ja vieraat veivät kolmannen neljänneksen 5-22. Vaikka Sudenpennut petrasi päätösneljännekselle, niin Israel kykeni pitämään johtoasemansa loppuun asti.

– He nostivat jälleen aggressiivisuutensa astetta ja olimme ihan solmussa kolmannen erän, emmekä saaneet palloa mihinkään suuntaan liikkeelle. Kun jotenkin pääsimme pelin päälle, niin neljäs jakso oli jo parempaa, päävalmentaja Pekka Salminen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Suomen positiivisin esiintyjä oli ensimmäisen maaottelunsa pelannut Cayro-Lyza Toomingas, joka väänsi seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa.

– Cayro on vanhan liiton sentteri, joka möyrii ja rullaa kovaa korille. Hän oli todellakin henkilö paikallaan tässä ottelussa, Salminen kehaisi.

Kotijoukkueen korkeimman pistemäärän heitti Kati Ollilainen, jonka saldo 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja viisi syöttöä. Israelilta onnistuivat Yarden Garzon (15/5) ja Na’ama Halevi (10/2).

Suomi jatkaa valmistautumistaan A-divisioonan EM-kisoihin ensi viikolla, kun joukkue kohtaa Latvian kahdesti vieraissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote