NBA:n siirtoikkuna aukesi viime yönä ja heti jysähti, kun Kevin Durant ilmoitti haluavansa siirtyä muualle.

Durant siirtyi kolme vuotta sitten Brooklyniin, muttei pelannut ensimmäisenä vuonna loukkaantumisen takia. Aika Brooklynissä oli pettymys, sillä hän muodosti saapuessaan Kyrie Irvingin kanssa yhden sarjan valovoimaisimmista parivaljakoista. Täksi kaudeksi joukkue aloitti suurimpana mestarisuosikkina, kun James Harden oli myös liittynyt joukkueeseen. Brooklyn selvisi kuitenkin vaivoin seitsemänneksi konferenssissaan ja putosi jo heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Durant teki hiljattain neljän vuoden ja noin 200 miljoonan dollarin jatkosopimuksen Brooklynin kanssa. Nyt Nets yrittää löytää sopivaa vaihtokumppania. ESPN:n mukaan jo yli puolet NBA-seuroista on ottanut Brooklyniin yhteyttä tiedustellakseen mahdollisuutta Durantiin. Durant on tiettävästi esittänyt toiveensa uudesta suunnasta, mutta todellisuudessa hänellä ei ole sananvaltaa seuraavasta joukkueestaan.