Koripallon EM-kilpailuissa päästään torstaina vauhtiin kuuden ottelun voimin.

Pelit saadaan käyntiin Tbilisissä pelattavassa A-lohkossa ja Kölnissä pelattavassa B-lohkossa. Kisojen avausottelussa kohtaavat Espanja ja Bulgaria A-lohkon ottelussa. B-lohko starttaa Bosnia ja Hertsegovinan ja Unkarin kohtaamisella.

Avauspäivään mahtuu ennakolta todellinen herkkupala, kun hallitseva mestari Slovenia saa vastaansa Liettuan.

Susijengi aloittaa omat pelinsä perjantaina Israelia vastaan. Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan näyttävät kaikki Susijengin ottelut suorina lähetyksinä ja valikoituja otteluita myös muina päivinä. Torstain otteluna nähdään Slovenia-Liettua.

EM-kisojen avauspäivän ohjelma:
14.30 Espanja-Bulgaria (A-lohko)
15.30 Bosnia-Hertsegovina-Unkari (B-lohko)
17.15 Turkki-Montenegro (A-lohko)
18.15 Slovenia-Liettua (B-lohko)
20.00 Belgia-Georgia (A-lohko)
21.30 Ranska-Saksa (B-lohko)