Susijengin EM-urakka alkoi ikävimmällä mahdollisella tavalla, kun se hävisi Israelille jatkoajan jälkeen 87-89. Päävalmentaja Lassi Tuovi ei jäänyt murehtimaan avaustappiota.

Suomella oli avaimet käsissään voittaa varsinaisella peliajalla, mutta Israel kampesi tasoihin. Tappio oli Susijengille harvinainen, sillä viime aikoina se on pystynyt kääntämään tasaiset kohtaamiset edukseen.

– Me ollaan pystytty tänä vuonna kääntämään monta tasaista ottelua voitoksemme, mutta lajin luonteeseen kuuluu, että joskus hävitään, Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi kommentoi kisa-avausta Koripalloliiton tiedotteessa.

Kauaa Suomi ei ehdi murehtia tappiota, sillä Suomi kohtaa jo perjantaina päivällä isäntämaa Tshekkiä ryöpyttäneen Puolan.

– Sanoin kopissa pelaajille, että tämä on hieno turnaus, paikalla on monta tuhatta suomalaisfania ja että lohkossa on potentiaalisesti paljon ristiin pelaamista. Nyt otetaan oppi tästä ottelusta ja jatketaan Puolaa vastaan huomenna.

Suomen ja Puolan välinen ottelu alkaa kello 15.00. Elisa Viihde Viaplay ja V Sport+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.