Turkin ja Georgian välisen ottelun jälkipyykkiä pestään vielä ja FIBA on ottanut asian tutkittavakseen.

Turkkilaisten mukaan sen ulosajetun pelaajan Furkan Korkmazin sekä yhden valmentajan kimppuun hyökättiin heidän kävellessä pukukoppikäytävällä. Turkkilaisten mukaan kolme kokoonpanon ulkopuolella ollutta georgialaispelaajaa sekä kaksi turvamiestä hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Aluksi Turkki väläytteli jopa vetäytymistä EM-turnauksesta, mutta nyt se on vaatinut vain lisää turvallisuustoimenpiteitä.

FIBA on kertonut ottaneensa tapauksen tutkintaansa ja päätöksiä on luvassa myöhemmin. Georgia-Turkki-ottelussa nähtiin myös kentällä tunteita, kun Korkmaz lensi pihalle yhdessä Georgian Duda Sanadzen kanssa, kun he ajautuivat pienimuotoiseen kärhämään. Myöhemmin myös Turkin päävalmentaja Ergin Ataman sai suihkukomennuksen. FIBA on mätkäissyt kolmikolle pelikiellon seuraavaan otteluun.