Susijengi päätti pelinsä Prahan alkulohkossa voitettuaan Hollannin selvin numeroin. Seuraavaksi Susijengin bussi suuntaa kohti Berliiniä.

Suomi voitti alkulohkossaan kolme ottelua ja on tiukasti lohkon kakkospaikassa kiinni.

– Meillä on kahdeksan ensikertalaista mukana näissä kisoissa ja viimeiset viikot ja kuukaudet ovat olleet oppimisprosessi. On ollut upea pelata taas EM-kisoissa ja etenkin ammentaa suomalaisyleisöstä, joka on vaikeiden vuosien jälkeen päässyt taas kerääntymään yhteen koripallon merkeissä, päävalmentaja Lassi Tuovi iloitsi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Nyt voidaan olla hetken tyytyväisiä ja sitten käännetään katseet kohti neljännesvälieriä. Siellä jokaisella ottelulla on valtava merkitys ja mitä tahansa voi tapahtua.

Lopullinen järjestys määräytyy vasta Serbian ja Puolan välisen iltaottelun jälkeen. Mikäli Serbia voittaa, on Suomi kakkonen. Mikäli Suomi on toinen, niin vastaan asettuu C-lohkon kolmonen Kroatia.

– Jätetään spekuloinnit mulle ja katsotaan kaikessa rauhassa, kuka seuraavassa vaiheessa tulee vastaan. Me olemme valmiita kaikkeen, Tuovi kuittasi.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät kaikki Susijengin ottelut suorina lähetyksinä.