Torstai-iltana Berliiniin saapuneen Susijengin vastustaja sunnuntain EM-neljännesvälierässä on selvinnyt. Prahan D-lohkon toiseksi sijoittunut Susijengi saa vastaansa Milanossa pelatun C-lohkon kolmanneksi sijoittuneen Kroatian. Joukkueet kohtaavat Berliinin Mercedes-Benz Arenalla sunnuntaina iltapäivällä.

Kroatia kaatoi omassa alkulohkossaan Ison-Britannian 86–65, Viron 73–70 ja Ukrainan 90–85, mutta taipui Kreikalle 85–89 ja Italialle 76–81.

– Kroatia on mielenkiintoinen vastustaja paitsi siksi, että olemme pelanneet tuoreeltaan heitä vastaan kaksi ottelua MM-karsinnoissa, mutta myös siksi, että he ovat karsintojen jälkeen vahvistuneet kolmella korkean tason pelaajalla eli Krunoslav Simonilla, Jaleen Smithillä ja Dario Saricilla, Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Tuoreessa muistissa on, että keskikesällä Kroatia hyökkäsi sisäpelin kautta paljon ja siihen on löydettävä ratkaisuja, jonka lisäksi tarkoitus on päästä juoksuttamaan heitä kuten muitakin vastustajiamme. Olennaisinta on kuitenkin keskittyä omaan tekemiseen ja saada oma peli rullaamaan. Kaikki ovat odottaneet, että pääsisimme pelaamaan näitä pelejä.

Susijengi ja Kroatia kohtaavat sunnuntaina 11. syyskuuta Berliinin Mercedes-Benz Arenalla klo 15.45 Suomen. Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä Espanja-Liettua-neljännesvälieräparin voittajan.

EM-neljännesvälieräparit

Saksa – Montenegro
Kreikka – Tshekki
Espanja – Liettua
Susijengi – Kroatia
Slovenia – Belgia
Ukraina – Puola
Turkki – Ranska
Serbia – Italia

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittää kaikki Susijengin ottelut suorina lähetyksinä. Puolivälieristä eteenpäin myös kaikki ottelut ovat nähtävissä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote