Susijengi eteni hienosti EM-puolivälieriin kaatamalla Kroatian 94-86. Susijengin seuraavana haasteena on tiistaina Espanja.

Susijengi kellisti kovan Kroatian jo kolmannen kerran vajaan vuoden sisään. Kroatia oli vahvistunut EM-kisoihin, mutta siitä huolimatta Susijengi näytti kyntensä.

– Hieno voitto tänään. Olen äärettömän ylpeä tästä joukkueesta ja siitä, miten pelasimme tänään. Tiesimme, että kun luotamme omaan pelitapaamme, olemme vahvoilla, ja juuri niin kävi tänään, päävalmentaja Lassi Tuovi summasi pelin annin Koripalloliiton tiedotteessa.

Kuten Tuovi jo ennen ottelua totesi, hakemistaan voitoista huolimatta Susijengillä riittää nälkää. Historiallisen neljännesvälierävoiton huumasta nautitaan hetki, jonka jälkeen suunnataan katseet tulevaan.

– Kaikki koripalloa seuraavat tietävät, että Espanja on maailmanluokan joukkue. Me kunnioitamme vastustajaa, mutta lähdemme siihen otteluun samalla itseluottamuksella kuin Kroatiaa vastaan ja luotamme, että mikä tahansa on mahdollista, Tuovi totesi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote