Shokkikaupassa Utah Jazziin siirtynyt Lauri Markkanen joutuu aloittamaan tyhjältä pöydältä Salt Lake Cityssä. Utahin kesällä jättänyt Rudy Gobert yritti myydä taloaan Markkaselle asettumisen helpottamiseksi.

Markkanen siirtyi osana Clevelandin ja Utahin isoa kauppaa Jazziin ja joutuu nyt etsimään itselleen uutta asuinpaikkaa. Kesällä Utahin ranskalaistähti Gobert vaihtoi myös maisemaan ja kaksikon törmätessä EM-kisoissa, Gobert ilmoitti hänen talonsa olevan vapaana.

– Näin Rudya hotellin aulassa ja hän kysyi haluaisinko ostaa hänen talonsa, Markkanen paljastaa Salt Lake Tribunen haastattelussa.

Gobertilla on Salt Lake Cityn hienostoalueella hulppea huvila, jonka hinnaksi arvioitiin hiljattain noin neljä miljoonaa dollaria. Talon tontti on hehtaarin kokoinen ja talosta löytyy muun muassa sisäkoripallokenttä, pelihuone sekä hiljattain valmistunut uima-allasalue.

Markkasella on vaihtoehtoja entisten Jazz-pelaajien taloissa, sillä myös Joe Inglesin talo on myynnissä. Inglesin talo lähtisi 3,5 miljoonan hintaan ja hän juuri laski hintaa muutamalla sadalla tuhannella.

Markkasen puoliso Verna Ahoa houkuttelee Salt Lake Cityn luonnonkauneus ja luonnon läheisyys.

– Olemme nähneet kuvia joistain taloista ja kuvistakin näkyy vuoret. Olen hyvin innoissani. Rakastamme luontoa, Aho kertoo haastattelussa.